Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 150 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 10. 13 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat eddig nyeretlen hároméves telivér várja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: King William (1) – Autour de Minuit (2) – Monte Cristo (5) – Gochetial (15) – Brenus d’Artaix (6)

King William (1) eredményeire nem panaszkodhatunk, s a vasárnapi Kincsem+ futamot is remek formában várja. A várható puha pálya nem okozhat neki gondot, ezért is bízom az eredményes szereplésében.

Autour de Minuit (2) október eleji bukása nagy csalódás volt. Jó képességű, késői telivér, aki vasárnap az első hendikepjében áll majd starthoz, mégis érdemes számolni vele.

Monte Cristo (5) biztató teljesítményt nyújtott Clairefontaine-ben, ahol a második helyen ért célba. Soha nem futott még Auteuil-ben, mégis azt gondoljuk, hogy beleszólhat az első öt helyezés sorsába

Gochetial (15) sokkal jobban mozgott a visszatérő versenyében, mint a tavaszi futásai alkalmával. Fiatal telivér, aki nem rendelkezik még kellő rutinnal, viszont ez a többi ló kapcsán is elmondható. Vasárnap javulást várunk tőle, az első öt között van a helye.

Brenus d’Artaix (6) clairefontaine-i futása nem egészen az elvártak szerint sikerültek, , de mint utóbb kiderült, légzési nehézségei adódtak. Szerencsére most már minden rendben van vele, és az autueil-i pálya is kedvez majd a háromévesnek. Jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!