Egy gyors versenyt és akár 300 millió forintot keddre? Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencsédet!

2018. 07. 03 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diwan Senora (7) – Frosty Bay (9) – Soaring Eagle (2) – Idle Wheel (10) – Gnily (14)

Diwan Senora (7) nagyszerűen mozgott ugyanezen a távon Saint-Cloud-ban. Ez alapján kedden is kiemelkedő eredményt várhatunk tőle, ráadásul ezt a pályát jól ismeri és korábban bizonyított is már rajta.

Frosty Bay (9) számára utoljára nagyon ideálisak voltak a talajviszonyok, ez pedig visszaköszönt az eredménynél. Kissé magas súlyt cipel és az idősebb ellenfelek sem könnyítik meg a dolgát, de szerencsés verseny esetében ott lehet a végelszámolásnál.

Soaring Eagle (2) először fog versenyezni ezen a szinten. Ritkán szokott starthoz állni, ám akkor mindig döntős. Emiatt tapasztalatlansága ellenére is komolyan számolni kell vele kedden.

Idle Wheel (10) június elején kitűnően futott egy olyan versenyben, aminek a távja hosszú volt neki. Egyértelműen a mérföld a kedvence, ráadásul a jó pályát is szereti, így kedden mindenképpen számolni kell vele.

Gnily (14) legutóbb rendkívül szerencsétlen volt, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy helyezetlenül végezzen. A regenerálódása nagyszerűen sikerült, jó formában van. Kedden akár nyerhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!