Van egy TUTI tippünk, amitől garantáltan jól indul majd a heted! Vegyél egy Kincsem+ játékot és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 07. 02 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3900 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ci Blue (5) – Kapistan (2) – Golden Chop (1) – Mat Maker (4) – Télénomie (15)

Ci Blue (5) leginkább gáton szokott versenyezni, de a mezőny színvonala miatt indították ebben a futamban. A pályához biztosan alkalmazkodni fog, ha szerencsésen teljesíti az akadályokat, a győzelemért küzdhet.

Kapistan (2) rendszerint igazolja remek formáját, nemrégiben Lion-ban mutatott stílusos győzelmet. Meg lett büntetve és erősebbek közé került, de ha megállja a helyét, akár triplázhat is.

Golden Chop (1) egy kiváló telivér, szereti a jó talajt és ezen a pályán is bizonyított már. A magas súlya miatt sem kell aggódni, megvan a képessége ahhoz, hogy most is főszereplő legyen.

Mat Maker (4) egy igazi bajnok, mindig pénzes helyezést ér el. Nagyon fegyelmezett, nincs gondja a távolsággal és bármilyen talajon képes a legjobbját adni. Jelenleg is bombaformában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Télénomie (15) formáján egyáltalán nem látszik idősebb kora, ezt megmutatta utolsó két fellépésén is. Zavartalan verseny esetén mindenképpen elcsíphet egy jobb helyezést.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!