A vasárnapi pihenés mellett pont van időd egy Kincsem+ TUTI-t játszani! Tedd próbára ma is a szerencsédet és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 07. 01 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Max la Fripouille (1) – Magnentius (3) – Imago Jasius (16) – Sommery (8) – Running Waters (12)

Max la Fripouille (1) legutóbb is megmutatta, hogy milyen jó formában van. A mezőny megfelel a képességeinek és ezt a pályát is kedveli, ráadásul a startboxok sorsolásánál is szerencséje volt.

Magnentius (3) utolsó futása nagyon jól sikerült. Vasárnap a várható keményebb futófelület növeli az esélyeit és a 7-es startbox is bizakodásra ad okot. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Imago Jasius (16) ritkán okoz csalódást, az utolsó fellépésén kifejezetten jól mozgott. Remélhetőleg ebben az évben Kincsem+ futamot fog nyerni, talán már vasárnap összejön neki a hőn áhított siker.

Sommery (8) utolsó futásával nagyon elégedettek lehetünk, mert egy olyan pályán lett pénzdíjas ötödik, ahol nem könnyű a mezőny végéről felzárkózni. Vasárnap is számíthatunk rá.

Running Waters (12) nagyon jól futott legutóbb. Jelenleg minden feltétel megfelelő számára és ezt a pályát is kedveli, így vasárnap jó eséllyel pályázik az első öt közé kerülésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!