A hét közepén is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj ma is milliókat a TUTI-val!

2019. 02. 26 – szerda

Szerdán Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méter hosszú ügetőversenyen tizenhét rutinos, hétéves és idősebb versenyló méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Angle of Attack (6) – Nancy America (16) – Class Action (14) – Angel d’Or (10) – Colorado Blue (17)

Angle of Attack (6) február 17-én is nagyon jól mozgott. Ha hajtója tovább vár vele, előrébb is végezhetett volna, mint a harmadik hely. Szerdán más taktikával fogják hajtani, remélhetőleg ezúttal összejön neki a győzelem.

Nancy America (16) nagyon jól indította a téli-meetinget. Idén még nem lépett pályára, de jobb formában van, mint a decemberi visszatérése előtt volt. Az első öt között van a helye.

Class Action (14) nagyon jó benyomást tett idomárhajtójára az utolsó futása alkalmával. Kipihente a verseny fáradalmait, ennek köszönhetően frissen és felkészülten várja a szerdai futamot. Nem tartozik a könnyű hajtások közé, mégis jó eséllyel lép pályára.

Angel d’Or (10) legutóbb a negyedik helyen ért célba, ami nem rossz eredmény, de előrébb is végezhetett volna. A szerdai futamban kedvezők számára a feltételek, ha minden jól alakul, a győzelmet is megszerezheti.

Colorado Blue (17) Belgiumban patkolva állt starthoz, ezért sem szabad messzemenő következtetést levonni a monsi eredményéből. Az ellenfelek közül Angle of Attack (6) jelenthet rá veszélyt, mellette azonban ő is odaérhet a dobogóra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:45-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!