Kezdd a rövid hetet rögtön 300 millió forinttal! Játssz és nyerj a TUTI-val!

2018. 05. 22 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizennyolc négyéves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz egyenes pályán, megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Degrisement (9) – Body Sculpt (2) – Catalouniya (7) – Broklyn Baby (6) – Foulognes (13)

Degrisement (9) fizikai állapota kifogástalan, ezt legutóbbi futása is bizonyította. Startszáma is megfelelő, ha a rajt után sikerül jó pozíciót fognia, akár a végső sikerre is képes lehet, pláne ha keddig nem érkezik csapadék.

Body Sculpt (2) nagyon jó kondícióban van, legutóbb is remekül futott egy ehhez hasonló versenyben. Most nagyobb súllyal indul, de az egyenes pálya kedvez neki, esélyes egy jobb helyezésre.

Catalouniya (7) a táv növekedése ellenére is kiváló futásokkal jelentkezett. Nem okozhat nehézséget számára az egyenes pálya sem, biztosan képes lesz ezúttal is jó helyezést elérni.

Broklyn Baby (6) nagyon rossz helyzetbe került legutóbb, mivel akadályozták. Még ismeretlen számára az egyenes pálya, de ha futófelület minősége megfelelő lesz, megvan a képessége, hogy helytálljon.

Foulognes (13) egy roppant megbízható ló, aki mostanra érett meg, hogy ezen a szinten is ki legyen próbálva. Az utolsó versenyeiben látottak alapján indítják rövidebb távon, ez mindenképp kedvezhet neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!