Pünkösd hétfőn se felejts el TUTI-t venni! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 05. 21 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Saint-Cloud-ból jelentketkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc ötéves és idősebb telivér kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diway (5) – Snaad (7) – Kayenne (4) – Walec (8) – Xotic (15)

Diway (5) utolsó versenyében hasonló mezőnyben nagyszerűen mozgott, ami remek ajánlólevél. A táv ezúttal valamivel hosszabb lesz, ez okozhat némi kellemetlenséget, de ha sikerült jól beosztani az erejét, a frontba várható.

Snaad (7) referenciaversenyében nem volt túl szerencsés, nem ért küzdelembe. Márciusban viszont megmutatta, hogy ezen a szinten továbbra is képes komoly eredményeket elérni. Ha nem sokallja az 1600 méteres távot, a győzelemért csatázhat.

Kayenne (4) topformában várja a hétfői megmérettetést, ráadásul starthelye is kiváló. Ha puha maradna a pálya, minden adott lenne az eredményes szerepléséhez.

Walec (8) kétszer is közel járt a végső sikerhez. Hétfőn rendkívül kedvezőtlen lesz a starthelye, de bízzunk benne, hogy jól alakul a versenye és küzdelemben végez majd.

Xotic (15) május elején kisebb kavarodásba került, a nagy mezőnyben nem talált időben utat. a formája továbbra is fantasztikus, a feltételek pedig kiválóak és ez az egyik kedvenc pályája. Az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!