Egy laza nyáresti koktél és 300 millió forint? Ez a péntek esti Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2018. 07. 27 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, ráadásul a létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Clyde Barrow (9) – Bayokos Atout (10) – Coq de l’Inam (7) – Blackaro (15) – Bomina (16)

Clyde Barrow (9) tökéletesen regenerálódott utolsó futása óta, amikoris lehengerlő stílusban sikerült győznie. Szereti a jobbkezes pályákat, a formája kifogástalan, mindenképpen dobogóra várható.

Bayokos Atout (10) az elmúlt szombaton döntő pillanatban ugrotta el magát, sajnos a megbízhatóságával mindig is voltak problémák. Július elején egy kitűnő harmadik hellyel bizonyított ezen a pályán, ha pénteken sikerül körbehajtani, biztos, hogy küzdelembe ér.

Coq de l’Inam (7) a szezon első felében fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő, de május végén a fáradtság jelei mutatkoztak rajta. Azóta pihent egy keveset, legutóbb pedig remekül mozgott, csalódás lenne, ha nem az első öt hely valamelyikén végezne.

Blackaro (15) gyepen imperaktív sikerrel jelentkezett. Sok maradt benne, a látottaknál könnyebben nyert. Pénteken sok fog múlni azon, hogyan alakul a versenye, képességét tekintve azonban bízhatunk eredményes szereplésében.

Bomina (16) versenye nem alakult túl jól legutóbb. Azóta egy komolyabb munkát kapott, ahol tetszetősen mozgott. Patkók nélkül fog pénteken starthoz állni, ha szerencséje lesz, lehet esélye egy pénzdíjas helyre is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!