Csütörtökön is tedd próbára a szerencsédet! Játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 04. 26 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend nyerő lehet. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Eludy (4) – Etourneau (6) – Cicalina (1) – Artemidor (2) – Desaguadero (3)

Eludy (4) a pályafutása kezdete óta konstans teljesítményt nyújt és visszatérése alkalmával is biztatóan mozgott. Csütörtökön először fut majd hendikepben, de jó esélyekkel áll starthoz.

Etourneau (6) március 25-én remekül futott, erős mezőnyben lett dobogós. Először fut majd hendikepben csütörtökön, de ha minden a tervek szerint alakul, a főszereplők egyike lehet.

Cicalina (1) eddig eredményei nagyszerűek, ráadásul gáton is letette már a névjegyét. A visszatérése jól sikerült, ezt a pályát pedig jól ismeri, így a topsúly ellenére is kalkulálni kell vele.

Artemidor (2) remek formában van. Zsokéja higgadt és türelmes stílusa pedig tökéletesen passzol hozzá. Várásra fogják csütörtökön lovagolni, ez lehet számára a kifizetődő taktika, csupán a gyors pálya okozhat némi nehézséget. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Desaguadero (3) szüksége volt az április 1-i versenyre, melynek köszönhetően sokat javult a kondíciója. Csütörtökön sokkal jobb teljesítményt várunk tőle, abban bízva, hogy kellően puha lesz a futófelület.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!