Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne felejts el TUTI-t venni, hiszen ma is akár 300 millió forint lehet a Tiéd!

2018. 04. 25 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán folytatódik a Grand National du Trot versenysorozat, a helyszín Agen La Garenne lesz. A 2625 méteres ügetőversenyen tizenhat kiváló versenyló méri össze gyorsaságát, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aubrion du Gers (16) – Cavalleria (14) – Brissac (15) – Creature Castelets (10) – Baronne de Bapre (11)

Aubrion du Gers (16) papíron könnyebb feladat elé néz, mint Angers-ben, ahol Bugsy Malone legyőzte őt, ám ezúttal rövidebb táv áll rendelkezésre ledolgozni a térhátrányt. A ló jó formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Cavalleria (14) remek teljesítményt nyújtott Lyon-ban és ez a pálya sem okozhat neki gondot. Az alaptávról induló lovaknál jobb esélyt képvisel, mindenképpen számolni kell vele.

Brissac (15) szép győzelmet aratott április 17-én. Az 50 méteres hátrány miatt nem sok esélye van szerdán a győzelemre, de egy jobb pénzdíjas helyezést, vagy akár a dobogó alsó fokát elcsípheti.

Creature Castelets (10) jó versenyt futott Marsielle-ben és ezúttal is kedvező feltételekkel várja a startot. A balkezes pályák jobban kedveznek neki, ennek ellenére is kalkulálni kell vele.

Baronne de Bapre (11) nagyszerű teljesítményt nyújtott Marsielle-ben. Kedvező feltételek mellett várja a szerdai futamot, így megint beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!