Decemberi játékok és kiemelt nyeremények

SVÉD HÉT, 2022. december 5-9.
TRIÓ KIRÁLY minden kedden

SVÉD HÉT most hétfőtől

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is lesz SVÉD HÉT december 5 és 9 között. Hétfőtől péntekig várjuk a svéd lóverseny rajongóit. Minden nap nyolc svéd futam kerül a fogadási ajánlatba, melyekre TÉT, BEFUTÓ és HÁRMASBEFUTÓ fogadások köthetők hazai nyereményalapba. A futamokat kiemelt jackpotok – összesen 2.100.000 Ft – teszik még izgalmasabbá. A SVÉD HÉTEN belül csütörtökön a megszokott SVENSKA85 online akció várja a bet.lovi.hu fogadóit, akár halmozódó, de legalább 350.000 Ft bónusz nyereményalappal.
A napi fogadási ajánlat megtalálható az adott napot megelőző estétől a https://lovifogadas.hu/fogadasi-ajanlat oldalon.
A SVENSKA85 online akció részvételi szabályzata itt található: https://lovifogadas.hu/aktualis-akciok
LEGYÉL DECEMBER MINDEN KEDDJÉN A TRIÓ KIRÁLY! – online akció
Az első két novemberi játéknap után folytatódik a keddi TRIÓ KIRÁLY online akció a bet.lovi.hu hivatalos oldalon. A megszokott és bőséges nemzetközi és hazai fogadási ajánlat mellett az online akció további nyerési lehetőséget kínál a legjobb TRIÓ játékosnak.
A nemzetközi fogadási kínálatban szereplő TRIÓ fogadási lehetőségre épülő játékot a soron következő keddi napokra hirdetjük meg: 2022. december 6., 13., 20., 27.

A játékban roppant egyszerű a részvétel. Ha rendelkezel érvényes regisztrációval és számlával a bet.lovi.hu oldalon, akkor játssz a napi Kincsem+ pályára meghirdetett futamok TRIÓ játékára.
A TRIÓ KIRÁLY célja a kijelölt futamokban a TRIÓ fogadásokat összesítve a legmagasabb összegű nyeremény elérése, a feltett tétek nagyságától függetlenül. A legeredményesebb fogadó, a TRIÓ KIRÁLY 50.000 Ft értékű lejátszható fogadási bónuszban részesül.
(További részletek a Részvételi Szabályzatban, itt: https://lovifogadas.hu/aktualis-akciok)

Tarts velünk és legyél Te a TRIÓ KIRÁLY!
A bet.lovi.hu csapata

Olvass tovább!