Folytatódik a SVÉD CSÜTÖRTÖK halmozott tét játéka, a WIN6 akció a bet.lovi.hu-n!

Milliós nyeremény a HELY JOKER játékban

Egyre népszerűbb a csütörtök esti svéd ügetőfutamokra szervezett halmozott tét játék, a WIN6. A bet.lovi.hu-n fogadó játékosoknak a plusz 30.000 forint nyereményért el kell találni mind a hat svéd futamban a nyerő lovat. Akkor sincs nagy baj, ha az egyik nyerő elmegy, hatból öt nyerő eltalálásakor 15.000 forint bónusz nyereményt írunk jóvá a számlán. Az elmúlt hetekben több nyertesnek tudtunk gratulálni és a plusz összeget átutalni a számlájukra. Próbáld ki te is és nyerj!

Az e heti játékot a hazai nyereményalapban szervezzük ezúttal is, a fogadóknak július 16-án, csütörtökön Bergsäker (HU) pályát kell figyelni, a pályaszám a 15-ös lesz , a WIN6 futam kezdési időpontja 19.30. A verseny részletes szabályzata az alábbi menüpontban található:
Szabályzat

Az izgalmas svéd ügető mellett érdemes lesz kipróbálni a Kincsem+ játékot is, mely ezúttal az esti órákban fog jelentkezni. Tedd próbára a szerencsédet és nyerj akár milliókat!
A naponta jelentkező nemzetközi fogadási lehetőség mellett szombaton és vasárnap a Kincsem Park várja a látogatókat ügető és galopp futamokkal, nagydíjakkal és jackpotokkal. A vasárnapi Alagi Díjra, a Millenniumi Díjra és a többi versenyre a helyszínen és a bet.lovi.hu-n is lehet fogadni.
Hatalmas, milliós nyeremény ütötte a markát az egyik bet.lovi.hu játékosnak. Múlt szerdán az egyik francia ügető versenyben 400 forintért játszott HELY JOKER játékot. A szelvény 1000-szeres szorzószámot kapott, a kiválasztott ló a dobógón végzett, Helyre 1.920 forintot fizetett. Az 1000-szeres joker szorzószámnak köszönhetően a fogadó tényleges nyereménye 1.920.000 forint lett. A témáról bővebben az E-Turfban olvashattok: Szenzáció! 
Jó játékot és magas nyereményeket kívánunk!

Olvass tovább!