Szerdán is dobd fel a napod akár milliókkal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 07. 24 – szerda

Szerdán Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méter hosszú ügetőversenyen csupán tizennégy négyéves versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Funky Jet (6) – French Man (12) – Fantoccini (11) – Fresh Bidder (13) – Fortissimoko (14)

Funky Jet (6) egészségügyi probléma miatt hosszabb kihagyásra kényszerült és az utolsó futását követően is le kellett állítani, de mostanra már minden rendben van vele. Nincs olyan jó formában, mint legutóbb volt, ennek ellenére is számolni kell vele.

French Man (12) Cabourg-ban csak a negyedik helyen ért célba, azonban 25 méteres térhátrányból kellett indulnia. Szerdán azonban patkolva is esélyesként áll starthoz.

Fantoccini (11) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, de minden rendben van vele. Szerdán annak dacára is jobb teljesítményt várunk tőle, hogy a pálya keményebb futófelülete miatt patkolva lép pályára.

Fresh Bidder (13) egyre megbízhatóbban teljesít és jelenleg is csodálatos formában van. Az enghien-i pálya hosszú egyenese kedvez majd neki, ezért szerdán első esélyt képvisel.

Fortissimoko (14) egyre jobban teljesít a balul sikerült visszatérése óta. Szerdán is számíthatunk rá, ebben a mezőnyben ismét a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!