Csütörtökön se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 05. 02 – csütörtök

Csütörtökön a varázslatos Chantilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1400 méter hosszú galopp síkversenyen tizennyolc négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét.
Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Degrisement (6) – Ziveri (5) – Ross Castle (9) – Alberobello (18) – Baileys Balle (15)

Degrisement (6) két jó verseny után várja a csütörtöki futamot és zsokéjával is kitűnően megértik egymást. Csütörtökön visszatér gyepre, amennyiben nem lesz túl puha a pálya, megint a főszereplők közé fog tartozni.

Ziveri (5) nagyon jól mozgott Saint-Cloud-ban. A ló jó formában van, a pálya és a táv sem okozhat neki gondot. Nem egy megbízható telivér, de zsokéjával remek párost alkotnak. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Ross Castle (9) jobban is futhatott volna április 22-én, mert a versenyt megelőzően nagyon jól dolgozott munkában. A tréningek során tovább jött előre és az 1400 méteres táv is jobban kedvez majd neki, ezért is bízhatunk jó futásában.

Alberobello (18) utolsó futása nagyon jól sikerült. Csütörtökön még rövidebb távon kell majd helyt állnia, de ez nem okozhat neki, viszont a 10-es startbox nehezíti a feladatát.

Baileys Balle (15) utolsó futása balul sült el, ami idomárja hibája, hiszen rossz utasítást adott a zsokénak. Csütörtökön más taktikával fogják lovagolni, ennek köszönhetően pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!