Hétindító milliók? Ez a hétfői Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 12. 03 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc hét- és nyolcéves versenyló méri össze erejét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Abercrombis (9) – Bayokos Atout (13) – Bikini (4) – Bientot Jenilou (3) – Bodega Cheneviére (8)

Abercrombis (9) gyönyörű formában van, folytathatja sikersorozatát, hiszen ha nem nyer, akkor is pénzes helyen végez. Ha hétfőn szerencsésen alakul a versenye, a győzelemért küzdhet.

Bayokos Atout (13) nemrég tért vissza a pihenője után, munkában is kiválóan dolgozik. Hétfőn a hátsó lábain patkók nélkül fog futni és a pályát is kedveli, így minden esélye megvan a győzelemre.

Bikini (4) teljesítménye kiváló, mindig a frontban végez. Fel kell vennie a mezőnnyel a tempót és ha nem adja fel a küzdelmet, bármi lehetséges. Fizikai állapota kiváló, mindenképpen pénzes helyre várható.

Bientot Jenilou (3) három héttel ezelőtt állt starthoz legutóbb, ahol nem teljesített jól, ezért kapott egy kis pihenőt. Patkó nélkül fog versenyezni és új hajtót kap Eric Raffin személyében. Csalódás lenne, ha nem küzdene a helyezésekért.

Bodega Cheneviére (8) számára a hétfői verseny az idei év csúcspontja. A táv kedvező neki és minden képessége megvan ahhoz, hogy nyerjen. Nem lesz rajta patkó, amivel még jobb teljesítményt tud nyújtani. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!