Még csak kedd van de már a hétvégét várod? Gyorsabban telik az idő, ha TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 05. 08 – kedd– 300 millió forint Jackpot

Kedden Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig  tizenhét négyéves és idősebb kanca várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Passion Nonantaise (6) – Agua de Valencia (7) – Scala Regia (4) – Arcadia (14) – Panameras (12)

Passion Nonantaise (6) idei második futásánál a szokottnál erősebb ellenfelekkel mérkőzött meg, de felnőtt ehhez a feladathoz. A startpozíciója most nem jó, így egészen a befutó egyenesig várásra lesz lovagolva. Zsokéjával összeszokott párost alkotnak, így kedden jó eredménnyel végezhet.

Agua de Valencia (7) visszatérése jól sikerült, az a futás sokat hozott rajta előre. Ezúttal a starthelyére sem lehet panasz, ettől függetlenül várásra lesz lovagolva. Tudását tekintve az élmezőnyben kell végeznie.

Scala Regia (4) idén elsőre nagyon jót futott a chantilly-i szintetikus felületen. A mérföldes távtól nem kell tartani, mert vélhetően itt a legjobb, már csak a talajnak kell jónak lennie. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Arcadia (14) utolsó fellépésével maximálisan elégedettek lehetünk. A mérföldes táv nem okozhat neki problémát, amennyiben zavartalanul alakul a versenye, ismét dobogós helyért küzdhet.

Panameras (12) kitűnő formának örvend, ezt utolsó két futása is jól mutatja. Szereti a gyeppályát, ráadásul Saint-Cloud-ban is többször tett már le az asztalra, így kancatársai ellen jó futására számíthatunk.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!