Péntek este kötelező program a Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 06. 22 –péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc rutinos versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: As des Jacquets (2) – Balzac de Souvigne (11) – Venus du Rosay (7) – Bahamas Quick (4) – Quincy Frontline (6)

As des Jacquets (2) indulása sokáig nem volt biztos, ugyanis eredetileg a számára sokkal kedvezőbb kispályára írták ki a futamot. A feltételek viszont tökéletesek számára, ezért a győzelemért fog küzdeni.

Balzac de Souvigne (11) június 9-én patkolva lépett pályára, mert erre a futamra lett kihegyezve. Péntek este patkolatlanul áll majd starthoz, zavartalan verseny esetén az első öt között kell végeznie.

Venus du Rosay (7) utolsó versenyében valamivel erősebben kezdett, mint általában szokott, így a futam végére kissé elfáradt. Pénteken ménekkel és heréltekkel is meg kell küzdenie, ami valamelyest nehezíti a helyzetét, de egy pénzdíjas helyezésre jó eséllyel pályázik.

Bahamas Quick (4) utolsó futása nem mérvadó mert a gyeppálya nem feküdt neki. Célszerű őt a május 23-i számán elbírálni, amikor térhátrányból lett harmadik. A kanca formában van, a feltételek pedig ideálisak számára, így esélyesként áll starthoz.

Quincy Frontline (6) legutóbb gyengébben kezdett, aztán viszont nagyszerűen zárkózott, melynek eredményeként pénzdíjas ötödikként ért célba. Munkában remekül mozog és nyugodtabban viselkedik, mint az elmúlt hónapokban, ezért pénteken az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!