Legyen a hosszú hétvégéd még TUTI-bb! Játssz ma is Kincsem+ játékot és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 08. 19 – vasárnap– 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is maradunk Deauville-ben a Kincsen+ futamban. Az 1200 méteres galopp síkversenyben tizenhat telivér kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: George The Prince (3) – Pradaro (7) – Time To Fly (8) – Red Torch (14) – Millfield (2)

George The Prince (3) jó versenyeket futott az idei esztendőben, vasárnap pedig újabb nagyszerű lehetőség vár rá. Felkészítésnél nagyon odafigyeltek rá, a ló jó formában van, bízhatunk eredményes szereplésében.

Pradaro (7) legutóbbi győzelme miatt csak ebbe a versenybe fért bele úgy, hogy ne kelljen magas súlyt cipelnie. A 16-os startbox nem túl szerencsés, de a ló formában van, így vasárnap mindenképpen számíthatunk rá.

Time To Fly (8) munkaformáival elégedettek lehetünk. A legutóbbi negyedik helyezése csalódás volt, de rendkívül peches versenyt futott. Vasárnap a feltételek megfelelőek számára, jó futást várunk tőle.

Red Torch (14) ugyanezen a távon előkelő második lett június 11-én. Fiatal telivér, aki vasárnap jóval nagyon rutinnal rendelkező lovakkal is összeméri a tudását, de közöttük is jó eredményre számíthatunk tőle.

Millfield (2) neve ismerősnek tűnhet a fogadók körében, hiszen többször bizonyított már hasonló Kincsem+ futamokban. A csütörtök éjjel lehullott csapadék kedvezhet neki, mivel a puhább futófelületet jobban kedveli. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!