Frissülj fel 300 + 300 millió forinttal vasárnap! Játssz Kincsem+ TUTI-t, nyerj gyorsan és egyszerűen!

2018. 05. 06 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ziveri (14) – Unplugged (5) – Belgrano (7) – Pontille (2) – Sayann (1)

Ziveri (14) a cagnes-sur-mer-i futásai után került új idomításba. Az első versenyében rögtön győzött is, míg legutóbb előkelő harmadik helyen zárt. Amennyiben ezt a formáját ismétli, vasárnap a győzelmet is megszerezheti.

Unplugged (5) legutóbb egyenes pályán futott, most viszont egy kanyarral tarkított mérföld vár rá, ami sokkal jobban fekszik neki. A feltételek tökéletesek számára, bízzunk benne, hogy vasárnap elveszíti nyeretlenségét.

Belgrano (7) április 2-i pénzdíjas helyezése megmutatta, hogy van keresnivalója ebben a hendikep osztályban. Az elmúlt hónapokban sokkal jobb formába lendült, vasárnap sokkal jobb futást várunk tőle.

Pontille (2) saint-cloud-i futásával összességével elégedettek lehetünk, bemutatkozásnak nem volt rossz. Munkában tovább jött előre, vasárnap a győzelemért fog küzdeni.

Sayann (1) csodálatos győzelmet aratott Saint-Cloud-ban, de emiatt most 5,5kg-al magasabban áll a skálán. Vasárnap további javulást várunk tőle, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!