Várod már a hétvégét de még csak szerda van? Gyorsabban telik az idő, ha Kincsem+ TUTI-t játszol, amivel minden nap akár 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 05. 30 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Fontainebleau ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az egyenes pályán megrendezett galopp síkverseny hossza 1200 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: George The Prince (1) – Soho Starlight (3) – Orangefield (12) – Scala Regia (6) – Des Annees Folles (14)

George The Prince (1) nyerte a 2017. október 26-i Kincsem+ futamot. Az ezt követő formái is bizonyítják, hogy a 3kg-os büntetés ellenére is versenyképes ebben az osztályban. Szerdán topsúllyal áll starthoz, de így is jó esélye van a győzelemre.

Soho Starlight (3) utolsó futása összességében jól sikerült, úgy lett pénzdíjas hatodik, hogy az 1400 méter már kissé hosszú neki. Ezen a távon szerdán jobb eredményt várunk tőle.

Orangefield (12) továbbra is tartja remek formáját és ezt a pályát is jól ismeri. A feltételek miatt a győzelem nem tűnik túl reálisnak, de stabilitása lévén az első öt között végezhet.

Scala Regia (6) remek formának örvend, amit utolsó futása is mutat. Szerdán jóval rövidebb távon kell majd helyt állnia, ez komoly rizikó lesz számára. A várható jó pálya viszont növeli az esélyeit.

Des Annees Folles (14) jó teljesítményt nyújtott mérföldes távon május 21-én. Szerdán sprinttávon kell helyt állnia, de ez sem okozhat neki gondot. Kis súlyt kell cipelnie, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!