Ez nem április 1-i tréfa! Játssz és nyerj a TUTI-val ma akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 04. 01 – vasárnap  – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon!  Ha kijössz ma a Kincsem Parkba, akkor megajándékozunk egy 1000 forintos fogadási bónnal is. Tedd próbára szerencsédet, most kockázatmentesen! 

Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Valcroix (6) – A Plus Tard (8) – Solidam (7) – Merlin Woods (2) – Cote de Grace (5)

Valcroix (6) az eddigi összes versenyén második helyen ért célba. A visszatérő versenyét talán megnyerhette volna, ha szerencsésebb, de a formáját nem érheti szó. Vasárnap is számíthatunk rá.

A Plus Tard (8) harmadik helyen végzett pályafutása első hendikepjében, de képességei alapján már előrébb is járhatna. A tréningek során jól dolgozott, ezúttal is bízhatunk eredményes szereplésében.

Solidam (7) visszatérésével nagyon elégedettek lehetünk, viszont vasárnap elég nagy mezőny és több rutintalan ló lesz a futamban, ami némi aggodalomra adhat okot. Az esetleges bukások miatt az élmezőnyben fognak helyezkedni vele, de ez a taktika sem okozhat neki gondot.

Merlin Woods (2) egyelőre a nyeretlenek táborába tartozik, de eddigi fellépései alapján egy jó képességekkel megáldott, megbízható telivért ismerhettünk meg benne. November 26-án futott legutóbb, az utolsó száma alapján számolni kell vele.

Cote de Grace (5) a pau-i Listed győzelmét követően rövid pihenőre vonult, hogy újult erővel vágjon neki 2018 tavaszának. Nagyszerű formában van, így vasárnap is sokat várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!