Ajándék fogadási bón a Húsvéti Galopp Szezonnyitón

Húsvéti Galopp Szezonnyitó Akció –  Részvételi feltételek

Általános feltételek
A szervező cég a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft., továbbiakban szervező. Csak 18 év feletti magyarországi tartózkodási helyű természetes személyek vehetnek részt az aktivitásban. A szervező cég alkalmazottai nem vehetnek részt a játékban. A jelen részvételi feltételek megszegése esetén szervező fenntartja magának a jogot a résztvevő kizárására. Törvénysértő eszközök használata, manipuláció általi előnyszerzés esetében hasonlóan járunk el. Az akcióban 2018. 04.1-jén a Húsvéti Galopp Szezonnyitó rendezvényre, a Kincsem Parkba látogatók vehetnek részt.

 

Lebonyolítás
Az akcióban részt vevők a Húsvéti Galopp Szezonnyitó rendezvényen, a hostesz pultnál igényelhetik 1000 forint értékű fogadási bónt, melyet  a bet.lovi.hu oldalon a regisztrációjuk során megadott e-mail címükre küldünk meg. A fogadási bónt a bet.lovi.hu oldalon 2018. április 1-8 között lehet aktiválni és felhasználni bármilyen fogadásra.

A bónt a Fiókom/egyenleg feltöltés oldalon szükséges aktiválni: meg kell adni a bón azonosítószámát a bónusz mezőben, majd indulhat a játék.

Szervező fenntartja a jogot az aktivitás bármilyen időpontban történő előzetes bejelentés nélküli befejezésére.

Magyar Lóversenyfogadást – szervező Kft.

Olvass tovább!