Csütörtökön hajts ügetőversennyel a milliókra! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2017. 06. 29 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön sulkyba pattanunk, a Kincsem+ futam helyszíne Vichy lesz. A 2850 méter alaptávú versenynek tizennyolcan mérik össze erejüket, az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig izgalmas, mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a befutási sorrend bárhogy alakulhat. Mindenképpen megéri ma is TUTI-t venni és játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Amitie d’Orgeres (12) – Avatar du Valo (7) – Anoa (10) – Uricano (17) – Ulster Nemo (18)

Amitie d’Orgeres (12) Marsielle-ben jobban is végezhetett volna, mint a negyedik hely, munkaformái azonban kiválóak. Csütörtökön patkolatlanul lép pályára, ami remélhetőleg komoly előnyt jelent majd. Ebben a mezőnyben a győzelemért küzd.

Avatar du Valo (7) utolsó versenyében nagyszerű teljesítményt nyújtott. Csütörtökön álomszerű feltételek mellett, alaptávról várja a startot, első esélyesnek tűnik.

Anoa (10) tökéletes versenyt futott Laval-ban és erre a futamra is zavartalanul készülhetett. A ló jól van, munkaformáival elégedettek lehetünk. Jean-Michel Bazire először fogja hajtani, csalódás lenne ha nem a győzelemért küzdenének.

Uricano (17) utolsó futása nem úgy alakult, ahogyan azt idomárja szerette volna, ezért a negyedik helyezése jó eredménynek tekinthető. Munkaformái maximálisan jók, megfelelő taktikával hajtva az első öt között kell végeznie.

Ulster Nemo (18) toulouse-i harmadik helyezése nagy boldogság volt, mivel előtte kicsit fáradtnak tűnt. Rövid pihenő után most igazán frissen lép pályára, topformában van, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

Fotó: https://cdn2.paris-turf.com

Olvass tovább!