A verseny kemény küzdelem a lovaknak, de neked Kincsem+ TUTI-val sétagalopp! Játssz és nyerj kedden is!

2017. 04. 04 – kedd – Jackpot: 300 millió forint

Kedden maradunk Chantillyben, 1600 méteres síkversenyben küzdenek meg a telivérek. Ha esetleg lemaradtál a hétfői TUTI-ról, akkor most bepótolhatod, hiszen ugyan olyan jó eséllyel nyerhetsz kedden is!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték.

Véleményünk: Zarose (4) – Millfield (3) – Skaters Waltz (2) – Eternal Army (13) – Diamant de Vati (11)

Zarose (4) visszatérésével idomárja tökéletesen elégedett volt. Másodjára sokkal jobb futásra számít, így klasszis lovasával döntős esélyt képviselhet.

Millfield (3) duplázása ellenére elbírta a plusz súlyt, március közepén a Kincsem+ futamban második helyet szerzett. Azóta tovább jött előre, kedden a győzelemért csatázhat.

Skaters Waltz (2) roppant megbízható telivér és három héttel ezelőtt hasonló társaságban bizonyított már. Tökéletes formában van, így a magas súly ellenére is döntőben a helye.

Eternal Army (13) tavaly nyár végén a fáradtság jeleit mutatta, azonban idei szezonkezdete több volt, mint biztató. Utolsó formáját elnézve ismét első helyért szállhat harcba.

Diamant de Vati (11) januári győzelmét követően ismét rendre közel végzett. Elképzelhető, hogy ez a táv kicsit hosszú neki, de ennek ellenére az élmezőnybe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

Fotó: http://www.guidemedia.france-galop.com

Olvass tovább!