Péntek 13? Legyen ez a szerencsenapod! Játssz Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 04. 13 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Vincennes lesz. A 2850 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki a mai TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Andiamo de Monchel (14) – Biniou de Connee (13) – Ahrima Turgot (8) – Bettina de Tillard (5) – Bel Air (1)

Andiamo de Monchel (14) szép győzelmet aratott Amiens-ben. A vincennes-i kispálya már többször kibabrált vele, de a gyors kezdők közé tartozik, ráadásul patkolatlanul fog futni, így az első öt között kellene végeznie.

Biniou de Connee (13) nincs rossz formában, de a vincennes-i nagypálya jobban kedvezne neki. Mivel nincsenek fiatalabb lovak a mezőnyben, ezért csalódás lenne, ha az első öt hely valamelyikén érne célba.

Ahrima Turgot (8) jó teljesítményt nyújtott La Capelle-ben és előtt jól mozgott Párizsban is. A feltételek most is kedvezőek lesznek számára, amennyiben kedvezően alakul a verseny, a győzelemért küzd majd.

Bettina de Tillard (5) szép győzelmet aratott Laval-ban és a tréningek során azóta is jól dolgozik. Legutóbbi fellépései során is patkolva lépett pályára, ahogyan most is, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Bel Air (1) nem szabad az utolsó száma alapján elbírálni, hiszen visszatérő versenyt futott. Pénteken patkolatlanul áll starthoz és a kispálya is kedvez neki. Amennyiben zavartalanul alakul a versenye, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!