Már megint hétfő van? Dobd fel a napodat akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 10. 15 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ce Bello Romain (8) – Carlo de Carsi (6) – Vixel (5) – Citizen Kane (7) – Romi Mms (14)

Ce Bello Romain (8) fantasztikus teljesítményt nyújt. Hétfőn a starthely okozhat némi problémát, ám ha a rajt után sikerül megfelelő pozícióba kerülnie, folytathatja nyerő sorozatát.

Carlo de Carsi (6) több, mint öt hónapos kihagyás után szeptemberben tért vissza. Az az egy verseny elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy ezúttal már favoritként tekintsünk rá. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Vixel (5) nagyszerű eredményeket ért el ebben az idényben, ám nyernie január óta nem sikerült. Legutóbbi futása kellőképpen formába hozta, remélhetőleg ezen a számára kedves pályán végre hazaér majd.

Citizen Kane (7) kifogástalan formának örvend, legutóbb a gyeppálya miatt nem ért küzdelembe. Ez a pálya megfelel neki, ennek fényében bármire képes lehet.

Romi Mms (14) legutóbb is hűen adta tudását, ám sajnos nem alakult jól a versenye, végig a második pozícióban kellett helyezkednie. Ez csalódás volt, hiszen a ló topformában van, amit hétfőn be is bizonyíthat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!