Kincsem+ fogadásoddal most nem csak a napi futamom nyerhetsz!

Vásárolj a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban vagy értékesítési partnereinél 2024. április 22. és május 5. között egy szelvényen legalább 800 forint értékben Kincsem+, vagy Kincsem+ TUTI fogadást, és fogadásod automatikusan részt vesz a nyereményjáték heti nyereményeinek sorsolásán kívül a főnyeremény sorsolásán is.

Ha a főnyereményt Játékoskártya használatával vásárolt játékkal nyered meg, akkor a nyereményedet megduplázzuk: 4 millió Ft-ot vihetsz haza!

Sorsolás
A nyereményjáték feltételeinek megfelelő Kincsem+ és Kincsem+ TUTI fogadások automatikusan részt vesznek a vásárlás hetéhez tartozó heti sorsoláson, valamint a főnyeremény sorsolásán is:

Heti nyeremények sorsolása:

Vásárlás időszaka: 2024. április 22.- április 28.
Sorsolás:
2024. április 30.

Nyeremények:
1 x 500 ezer Ft pénznyeremény
5 x 100 ezer Ft pénznyeremény

 


Vásárlás időszaka:
2024. április 29.-május 5.
Sorsolás:
2024. május 7.

Nyeremények:
1 x 500 ezer Ft pénznyeremény
5 x 100 ezer Ft pénznyeremény


Főnyeremény:

Vásárlás időszaka: 2024. április 22.- május 5.
Sorsolás:
2024. május 7.
Nyeremény: 2 millió Ft, azonban ha a főnyereményt a szerencsés nyertes Játékoskártyával vásárolta, akkor az összeget megduplázzuk, nyereménye 4 millió Ft lesz!

Ellenőrizd fogadószelvényedet a nyereményjáték sorsolása után is!

Nyereményhez jutás feltétele
A kisorsolt nyertes játékok birtokosai a nyereményükért legkésőbb a sorsolás napját követő 40 napon belül jelentkezhetnek a Szerencsejáték Zrt. bármely saját üzemeltetésű értékesítőhelyén (lista: www.szerencsejatek.hu/uzletkereso) az átvételi igazolás terminálon keresztüli beolvastatásával és leadásával, valamint nyereményigénylés benyújtásával. A határidő jogvesztő!

A nyereményjátékban elért pénznyeremények összevont jövedelemként kezelendőek, ezáltal a nyerteseknek a 2024. évre vonatkozó adóbevallásban szerepeltetniük kell a nyeremény összegét. A nyereményt terhelő adót a Szerencsejáték Zrt. fizeti meg a nyertes nevében, amelyről adóigazolást állít ki a nyertes részére. Ezzel összefüggésben a nyereményigénylés Szerencsejáték Zrt. központjába történő beérkezését követően a Sorsolási Osztály munkatársai a nyertesek részére – a nyereményigénylési lapon megadott postai címükre – megküldik az adóigazolás kiállításához szükséges adatlapot, amelyet a nyertesnek vissza kell küldenie a Sorsolási Osztály részére. A nyeremény kifizetésére csak a nyertes által kitöltött és aláírt adatlap Sorsolási Osztályra való visszaérkezését követően kerül sor.

 

További részletek itt érehtők el: https://bet.szerencsejatek.hu/kincsem-plusz/akcio

 

 

Olvass tovább!