Ma nyerhetsz utoljára Bónusz 4-el a Kincsem+ futamban!

2023. novemberében megújul a francia fogadásszervező, a PMU legismertebb és legnépszerűbb prémium terméke, a Kincsem+ játék. A reform egy régi-új nyerőosztály bevezetését jelenti: a Bónusz 4 nyerőosztály eltörlése mellett visszavezetik a Bónusz 4 az 5-ből nyerőosztályt, amely változás a kézi és a gépi játékot is egyaránt érinti.

A változtatás következtében a péntek esti Kincsem+ futam lefutását követően nem lesz előfogadás a szombati Kincsem+ futamra.

A Bónusz 4 az 5-ből nyerőosztály visszavezetésével matematikailag magasabbá válik a nyerési esély, többen, többször jutnak nyereményhez a korábbi Bónusz 4 nyerőosztállyal szemben.

A hazánkban is népszerű lóversenyfogadási termékkel továbbra is négy féleképpen nyerhetnek a fogadók, az új szabályok értelmében az alábbiak szerint:

Sorrendi Kincsem+: a hivatalos befutási sorrend szerinti első öt helyezett ló helyes sorrendben szerepel a fogadószelvényen

Sorrend nélküli Kincsem+: a hivatalos befutási sorrend szerinti első öt helyezett ló bármilyen sorrendben szerepel a fogadószelvényen

Bónusz 4 az 5-ből: a hivatalos befutási sorrend szerinti első öt helyezett ló közül bármelyik négy bármilyen sorrendben szerepel a fogadószelvényen

Bónusz 3: a hivatalos befutási sorrend szerinti első öt helyezett ló közül az első három ló bármilyen sorrendben szerepel a fogadószelvényen.

Olvass tovább!