AUGUSZTUSI MULTI NYEREMÉNYESŐ – Részvételi- és játékszabályzat

AUGUSZTUSI MULTI NYEREMÉNYESŐ – teljes hálózat akció

Nyereményjáték – Részvételi- és játékszabályzat

  1. Lebonyolító

A Játék (továbbiakban: Játék) szervezője, adatkezelője és lebonyolítója:

Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. (székhely: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.; postacím, levelezési cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.; adószám: 10929001-1-42; közösségi adószám: HU10929001; cégjegyzékszám: 01-09-264257; központi telefonszám: +36 1 433 0549; e-mail cím: ugyfelszolgalat@kincsempark.hu, a továbbiakban: “Szervező”), amely a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

  1. Általános tudnivalók

Jelen Részvételi- és Játékszabályzat hozzáférhető minden Játékos számára a http://lovifogadas.hu internetes oldalon, az Akciók menüpontban. A Szervező biztosítja a Szabályzat folyamatos elérhetőségét a Játék ideje alatt.

  1. A Nyereményjáték időtartama

2023.08.01. 00:00 – 2023.08.31 24:00 között – Sorsolás napja: 2023.09.04., hétfő

  1. A Nyereményjátékban részt vevő személyek

a) A Nyereményjátékban az a Játékos vehet részt

– aki, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. által üzemeltett offline termináljain illetve a bet.lovi.hu online fogadói felületen 2023. augusztus 1. és 2023. augusztus 31. között játszik MULTI/MINIMULTI játékot.

– a Játékba történő bekapcsolódást megelőzően 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyar postai címmel rendelkező magyar állampolgár,

b) A Nyereményjátékban nem vehetnek részt sem közvetlenül, sem közvetett módon:

  • –  a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. munkatársai
  • –  a 18. életévüket be nem töltött személyek
  • –  magyar postai címmel nem rendelkező személyek.
  1. Részvételi feltételek, sorsolás, nyeremények

A Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. offline termináljain valamint a bet.lovi.hu online fogadói felületen, azaz a teljes hálózatban 2023. augusztus 1. és 2023. augusztus 31. között vásárolt MULTI/MINIMULTI játék fogadószelvények, automatikusan részt vesznek a havi sorsoláson.

Vásárlás ideje: 2023.08.01.-2023.08.31.

SORSOLÁS:

2023.09.04., hétfő 14:00

NYEREMÉNY
1 db 100.000 Ft, 1 db 50.000 Ft és 4 db 25.000 Ft pénznyeremény

A sorsolásokra a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. székhelyén, a 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. alatt kerül sor.

Amennyiben az offline terminálon vásárolt nyertesek nem jelentkeznek (tikett felmutatása kötelező) a nyereményért, úgy a felajánlott összeg nem kerül kifizetésre.

A nyereményjátékban a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. által üzemeltetett offline terminálokon és a bet.lovi.hu online fogadói felületen vásárolt, MULTI/MINIMULTI játék fogadószelvények vesznek részt.

Szerencsejátékban, ezáltal a nyereményjátékban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt, így nyereményjogosultságot sem szerezhetnek.

  1. A nyertes játékok közzététele

A hivatalos nyereményjegyzék a sorsolást követően a Magyar Lóversenyfogadást- szervező Kft. honlapján kerül közzétételre. A nyereményjátékban részt vevő fogadószelvények ellenőrizhetők a sorsolást követően (a sorsolás napján 17:00 órától).

Az offline fogadószelvény ellenőrzése a sorsolás után a fogadó felelőssége!

  1. Nyereményhez jutás feltétele

Offline terminálon vásárolt tikett esetében:

A kisorsolt nyertes szelvény birtokosai a nyereményükért legkésőbb az adott sorsolás napját követő 40 napon belül jelentkezhetnek a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.-nél, a +36 30 658 02 59 telefonszámon.

A határidő jogvesztő!

A nyereményjátékban elért pénznyeremények összevont jövedelemként kezelendők, ezáltal a nyerteseknek a 2023. évre vonatkozó adóbevallásban szerepeltetniük kell a nyeremény összegét. A nyereményt terhelő adót a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. fizeti meg a nyertes nevében, amelyről adóigazolást állít ki a nyertes részére.

A nyereményigényléshez a nyertes alábbi adatait tartalmazó okmányok bemutatása szükséges: név, születési név, születési hely, idő, adóazonosítójel, TAJ szám, anyja leánykori neve, lakcím, levelezésicím, bankszámlaszám. A nyeremények kifizetése kizárólag Magyarországon működő bank bankfiókjában vezetett forint alapú bankszámlára történik. Devizakülföldi személy részére a nyeremény kifizetése a mindenkori vonatkozó hatályos jogszabályok alapján történik. Külföldi személy számára pénznyeremény akkor fizethető ki, ha rendelkezik Magyarországon működő bank bankfiókjában vezetett, forint alapú lakossági folyószámlával és érvényes útlevéllel, személyi igazolvánnyal vagy egyéb, a személyazonosságot egyértelműen igazoló hatóságilag kiadott érvényes okmánnyal (pl. fényképes, kártya formátumú vezetői engedély), illetve lakcímét (magyarországi tartózkodási helyét) – lakcímkártyával, tartózkodási engedéllyel vagy egyéb, a tartózkodási hely igazolására alkalmas hatósági igazolással, okmánnyal, igazolja. A nyeremény kifizetésével összefüggésben esetlegesen felmerülő költségek és kiadások (pl. utazási költség) a nyerteseket terhelik.

Bet.lovi.hu online fogadói felületen kötött fogadás esetében:

  1. A nyerteseket a szervező e-mail-en értesíti a felhasználói fiókjukban megadott e-mail címen legkésőbb a sorsolás napjától számított következő hétfő 21:00-ig.
  2. A nyeremények kifizetése a Játék sorsolását követően, legkésőbb sorsolás napjától számított következő hétfő 22:00-ig megtörténik. (A szervező megnöveli a Játékos nyereményét, amit a Játékos látni fog a „Játékosi egyenlegében”.)

 

  1. Panaszkezelés

Panaszával, kérdésével felkeresheti:

  • –  telefonon call centerünket minden nap 7:00 és 19:00 között a +36 1 433 0549-estelefonszámon
  • –  e-mail-en az ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu címet.A bejelentés, kérdés kivizsgálását a szervező a bejelentéstől számított 20 munkanapon belül megteszi.
  1. Egyéb rendelkezések

Szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt, így nem is pályázhatnak, nyereményre nem jogosultak.

Olvass tovább!