“Májusi Lovi nyereményjáték” – offline akció Részvételi- és játékszabályzat – 2023. május

Részvételi- és játékszabályzat

1. Lebonyolító

A Játék (továbbiakban: Játék) szervezője, adatkezelője és lebonyolítója:

Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. (székhely: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.; postacím, levelezési cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.; adószám: 10929001-1-42; közösségi adószám: HU10929001; cégjegyzékszám: 01-09-264257; központi telefonszám: +36 1 433 0549; e-mail cím: ugyfelszolgalat@kincsempark.hu, a továbbiakban: “Szervező”), amely a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

2. Általános tudnivalók

Jelen Részvételi- és Játékszabályzat hozzáférhető minden Játékos számára a http://lovifogadas.hu internetes oldalon, az Akciók menüpontban. A Szervező biztosítja a Szabályzat folyamatos elérhetőségét a Játék ideje alatt.

3. A Nyereményjáték időtartama

2023. május 5. 00:00 és 2023. május 7. 23:59 között

SORSOLÁS

Vásárlás ideje: 2023.05.05-05.07. – Sorsolás napja: 2023.05.08., hétfő, 14:00

4. A Nyereményjátékban részt vevő személyek

a) A Nyereményjátékban az a Játékos vehet részt

– aki, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. által üzemeltett Kincsem parki offline terminálon 2023. május 5. és 2023. május 7. között egy szelvényen legalább 1.200 Ft értékben köt fogadást (bármely játék, játékok bármely kombinációja által eléri egy szelvényen a minimum 1.200 Ft-ot).

A nyereményjáték időszakában egy szelvényen legalább 1.200 Ft-ért vásárolt játékok (a szelvény bármely játék, játékok bármely kombinációja által eléri a minimum 1.200 Ft-ot) a Kincsem Park területén erre a célra telepített dobozba helyezése után részt vesznek a sorsoláson. A szelvény hátoldalán olvashatóan fel kell tüntetni a játékos nevét, telefonszámát és lakóhely szerinti városát. A nyerő tikett(ek) kiváltása a dobozba helyezés előtt a játékos felelőssége.
A Kincsem+ előfogadásos szelvényei nem vesznek részt a nyereményjátékban.

A nyereményjátékban csak a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. által üzemeltetett Kincsem parki offline terminálokon vásárolt, egy szelvényen legalább 1.200 Ft értékű fogadások (a szelvény bármely játék, játékok bármely kombinációja által eléri a minimum 1.200 Ft-ot) vesznek részt.

b) A Nyereményjátékban nem vehetnek részt sem közvetlenül, sem közvetett módon:

– a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. munkatársai
– a 18. életévüket be nem töltött személyek
– magyar postai címmel nem rendelkező személyek.

5. Részvételi feltételek, sorsolás, nyeremények

A Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. Kincsem parki offline termináljain 2023. május 5. és 2023. május 7. között vásárolt egy szelvényen legalább 1.200 Ft értékű fogadások (a szelvény bármely játék, játékok bármely kombinációja által eléri a minimum 1.200 Ft-ot) Kincsem Park területén erre a célra telepített dobozba helyezése után részt vesznek a sorsoláson. A szelvény hátoldalán olvashatóan fel kell tüntetni a játékos nevét, telefonszámát és lakóhely szerinti városát. A nyerő tikett(ek) kiváltása a dobozba helyezés előtt a játékos felelőssége. A Kincsem+ előfogadásos szelvényei nem vesznek részt a nyereményjátékban.

SORSOLÁS

Vásárlás ideje: 2023.05.05-05.07. – Sorsolás napja: 2023.05.08., hétfő, 14:00

NYEREMÉNYEK

Fődíj: 100.000 Ft
II. díj: 50.000 Ft
III-VI. díj: 4 x 25.000 Ft

A sorsolásra a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. székhelyén, a 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. alatt kerül sor.
A nyereményjátékban csak a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. által üzemeltetett Kincsem parki offline terminálokon vásárolt, egy szelvényen legalább 1.200 Ft értékű fogadások (a szelvény bármely játék, játékok bármely kombinációja által eléri a minimum 1.200 Ft-ot) vesznek részt, melyek hátoldalán olvashatóan feltüntették a játékos nevét, telefonszámát és lakóhely szerinti városát.
Szerencsejátékban, ezáltal a nyereményjátékban 18 év alatti személyek nem vehetnek részt, így nyereményjogosultságot sem szerezhetnek.

6. A nyertes játékos közzététele

A hivatalos nyereményjegyzék (játékos neve és lakóhely szerinti városa) a sorsolást követően a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. honlapján kerül közzétételre. (a sorsolás napján 17:00 órától).
A sorsolást követő másnap a nyerteseket a játék szervezője köteles a tiketten megadott telefonszámon értesíteni. Többszöri sikertelen kapcsolatfelvétel esetén a játékosnak 30 napja van felvenni a kapcsolatot a játék szervezőjével és igazolni telefonszámmal és lakcímkártyával, hogy a tikett az ő tulajdonát képezte, ő küldte játékba.

7. Nyereményhez jutás feltétele

A kisorsolt nyertes szelvények birtokosai a nyereményükért legkésőbb a sorsolás napját követő 30 napon belül kötelesek személyes megjelenés mellett nyereményigénylő kitöltésére a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. székhelyén. Előzetes időpont foglalás kötelező, a +36 30 658 02 59 telefonszámon. A nyereményigénylő kitöltésétől számított 30 napon belül banki utalás formájában kerül kifizetésre a nyeremény.

A határidő jogvesztő!

A nyereményjátékban elért pénznyeremények összevont jövedelemként kezelendők, ezáltal a nyerteseknek a 2023. évre vonatkozó adóbevallásban szerepeltetniük kell a nyeremény összegét. A nyereményt terhelő adót a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. fizeti meg a nyertes nevében, amelyről adóigazolást állít ki a nyertes részére.

A nyereményigényléshez a nyertes alábbi adatait tartalmazó okmányok bemutatása szükséges: név, születési név, születési hely, idő, adóazonosítójel, TAJ szám, anyja leánykori neve, lakcím, levelezésicím, bankszámlaszám. A nyeremények kifizetése kizárólag Magyarországon működő bank bankfiókjában vezetett forint alapú bankszámlára történik. Devizakülföldi személy részére a nyeremény kifizetése a mindenkori vonatkozó hatályos jogszabályok alapján történik. Külföldi személy számára pénznyeremény akkor fizethető ki, ha rendelkezik Magyarországon működő bank bankfiókjában vezetett, forint alapú lakossági folyószámlával és érvényes útlevéllel, személyi igazolvánnyal vagy egyéb, a személyazonosságot egyértelműen igazoló hatóságilag kiadott érvényes okmánnyal (pl. fényképes, kártya formátumú vezetői engedély), illetve lakcímét (magyarországi tartózkodási helyét) – lakcímkártyával, tartózkodási engedéllyel vagy egyéb, a tartózkodási hely igazolására alkalmas hatósági igazolással, okmánnyal, igazolja. A nyeremény kifizetésével összefüggésben esetlegesen felmerülő költségek és kiadások (pl. utazási költség) a nyerteseket terhelik.

A játékosok adatait a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. adatkezelési szabályzata szerint kezeli. www.lovifogadas.hu/web/data/mlfsz_adatvedelmi_szab-gdpr.pdf

8. Panaszkezelés

Panaszával, kérdésével felkeresheti:
– telefonon call centerünket minden nap 7:00 és 19:00 között a +36 1 433 0549-es telefonszámon
– e-mail-en az ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu címet.
A bejelentés, kérdés kivizsgálását a szervező a bejelentéstől számított 20 munkanapon belül megteszi.

9. Egyéb rendelkezések

Szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt, így nem is pályázhatnak, nyereményre nem jogosultak.

Olvass tovább!