1,2 milliárd Ft jackpot vasárnap! – 10+1 Kincsem+ TUTI online akció

1,2 milliárd Ft jackpot vasárnap!
10+1 Kincsem+ TUTI online akció

Minden lóversenysport rajongó izgatottan várja, hogy milyen eredményt hoz a világ egyik legjelentősebb ügetőversenye, az idei Prix d’Amerique Párizsban. A tervek szerint 18 ló áll starthoz január 29-én, vasárnap délután a vincennesi lóversenypályán. A futam a hagyományoknak megfelelően a Kincsem+ futam is egyben, melyen 1,2 milliárd forint lesz a jackpot! Vajon ki nyeri meg a versenyt és kerül be a sportág aranykönyvébe? Kik lesznek az első ötben? Most vasárnap, január 29-én kiderül.
A bet.lovi.hu játékosok idén is élvezhetik a Prix d’Amerique futamot és a keretprogram eseményeit. Sőt, a 10+1 Kincsem+ TUTI online akcióval még nagyobb nyerési esélyük nyílik. Tíz 10 db TUTI szelvény online vásárlása esetén 1 db szelvény árát, 800 forintot ajándékként jóváírunk minden fogadónak. Több szelvény, több ajándék, nagyobb nyerési lehetőség. Nem kell mást tenni, mint a Prix d’Amerique futamra 10 db Kincsem+ TUTI szelvényt játszani a bet.lovi.hu-n.

„PRIX D’AMERIQUE” – ONLINE AKCIÓ Részvételi- és játékszabályzat

Sokesélyes a futam, helyezett szinte bárki lehet, Booster Winner, Etonnant, Hip Hop Haufor és Italiano Vero győzelmi esélyt képvisel. Ilyenkor segít a TUTI, az okos gépi játék.

Az indulókról folyamatosan tájékozódhatsz az E-Turfban.

Jó játékot és magas nyereményeket kívánunk!

bet.lovi.hu csapata

Olvass tovább!