LEGYÉL TE A TRIÓ KIRÁLY! – ONLINE AKCIÓ

LEGYÉL TE A TRIÓ KIRÁLY! – ONLINE AKCIÓ
Részvételi- és játékszabályzat

1. Lebonyolító
A Játék (továbbiakban: Játék) szervezője, adatkezelője és lebonyolítója a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. (székhely: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.; postacím, levelezési cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.; adószám: 10929001-1-42; közösségi adószám: HU10929001; cégjegyzékszám: 01-09-264257; központi telefonszám: +36 1 433 0549; e-mail cím: ugyfelszolgalat@kincsempark.hu, a továbbiakban: “Szervező”), amely a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

2. Általános tudnivalók
Jelen Részvételi- és Játékszabályzat hozzáférhető minden Játékos számára a http://lovifogadas.hu internetes oldalon, az Akciók menüpontban. A Szervező biztosítja a Szabályzat folyamatos elérhetőségét a Játék ideje alatt.

3. A Játék időtartama2022. november 22. 0:00 és 2022. november 22. 23:59 között
2022. november 29. 0:00 és 2022. november 29. 23:59 között

4. A Játékban részt vevő személyek
a. A Játékban az a Játékos vehet részt, aki:
– a Játékban való részvétellel elfogadja a Részvételi- és Játékszabályzatot és egyúttal tudomásul veszi személyes adatainak a Játék lebonyolításához szükséges feldolgozásához,
– a Játékba történő bekapcsolódást megelőzően 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyar postai címmel rendelkező magyar állampolgár,
– a https://bet.lovi.hu oldal regisztrált tagja,
– a játék időtartamában a napi Kincsem+ versenypályáján lefutott 2-8. futamokban leadott online TRIÓ fogadásokkal lehet részt venni az akcióban,
– a játék célja, a kijelölt futamok során összesítve a legmagasabb összegű nyeremény elérése TRIÓ fogadásokkal, a feltett tétek nagyságától függetlenül.
b. A Játékban nem vehetnek részt sem közvetlenül, sem közvetett módon:
– Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. munkatársai,
– a 18. életévüket be nem töltött személyek,
– magyar postai címmel nem rendelkező személyek.

5. A Játék menete
A Játékban részt vevő a Játék időtartama alatt (lásd: 3. pont) Játékba küld a kijelölt futamok bármelyikében legalább 1 db minimum 300 Ft-os alaptétű TRIÓ játékot. (Flexi50 megengedett.)
A játék célja, a kijelölt futamok során összesítve a legmagasabb összegű nyeremény elérése TRIÓ fogadásokkal, a feltett tétek nagyságától függetlenül. Amennyiben a kijelölt futamok közül valamelyikben nem elérhető a TRIÓ fogadás, úgy az a futam nem vesz részt az akciós játékban.
Az élő stream közvetítésben a Játék szervezője lehetőség szerint folyamatosan tájékoztatja a játékosokat az aktuális állásról, tehát, hogy a versenyben élen álló játékosok (anonim módon) mennyi TRIÓ össznyereménnyel rendelkeznek.

A Játék nyerteseinek meghatározása
Az 5. pontnak eleget tevő Játékosok közül kerül ki a nyereményjáték nyertese.

6. Nyeremény
A nap győztese – a TRIÓ KIRÁLY – 50.000 Ft értékű lejátszható fogadási bónuszban részesül. Amennyiben kettő vagy több játékos a kijelölt futamokban egyforma TRIÓ össznyereménnyel rendelkezik, úgy a bónusz nyeremény egyenlő arányban megoszlik a győztesek között.

7. Nyeremény kihirdetése, nyertesek értesítése, nyereménykifizetés
a. A Játékot a szervező kiértékeli legkésőbb a Játék adott napjától számított következő hétfő 20:00-ig.
b. A nyerteseket a szervező e-mail-en értesíti a felhasználói fiókjukban megadott e-mail címen legkésőbb a Játék adott napjától számított következő hétfő 21:00-ig.
c. A nyeremények kifizetése a Játék kiértékelését követően, legkésőbb a Játék adott napjától számított következő hétfő 22:00-ig megtörténik. (A szervező megnöveli a Játékos nyereményét, amit a Játékos látni fog a „Játékosi egyenlegében”.)

8. Panaszkezelés
Panaszával, kérdésével felkeresheti:
– telefonon call centerünket minden nap 7:00 és 19:00 között a +36 1 433 0549-es telefonszámon
– e-mail-en az ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu címet.

A bejelentés, kérdés kivizsgálását a szervező a bejelentéstől számított 20 munkanapon belül megteszi.

9. Egyéb rendelkezések
Szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt, így nem is pályázhatnak, nyereményre nem jogosultak.

Olvass tovább!