Jobb kézre a rutinos, francia ügetők

400 ezer eurót nem nyert, hat és kilenc éves kor közti, francia tenyésztésű ügetők lépnek pálya a szombat délutáni Kincsem+ futamon, Caen-ban.

A 2450 méteres alaptávra kiírt és 38 ezer euróra dotált, jobbkezes versenyben, a 200 ezer eurónál nagyobb életnyereménnyel rendelkezők 25 méter térhátránnyal fordulnak.

Furious Wind (3) topformában érkezik erre a megmérettetésre, múltkori győzelme alkalmával mindössze egy tizeddel maradt el egyéni rekordjától. Alexandre Abrivard szabad kezet kapott a trénertől a duplázás reményében. Falco des Rochers (6) is egy nemzetközi siker után érkezik és nyáron első ilyen szintű versenyét is behúzta. Axel Lenoir idomárhajtóként tökéletesen ismeri és elkaphatja a favoritot. Flash de Vely (2) szeptember elején nagyszerűen mozgott a referencia futamon, de mivel problémák voltak a hátsó lábaival, így legutóbb patkókkal kímélték. A csontkovács kezelésének köszönhetően már rendbe jött, és ismét felveheti a ritmust.
Alaptávosként kedvező helyzetben vannak mindannyian, de a második sorból is érheti őket meglepetés. 15:15-kor minden kiderül!

Fotó: Furious Wind (forrás: letrot.com)

Olvass tovább!