Idomári vélemények az újonc kétévesekről

Endymion – Ribárszki Sándor

Endymion jól dolgozott a felkészülés alatt Orfheus volt a partnere. Élénk munkákat kapott, természetesen annyira, amennyire a pálya engedte. A futás fő célja az, hogy megismerkedjen a pályával, a versenyzéssel, de azért bízom abban, hogy pénzért tud majd futni.

Real Hope – Farkas Levente

Real Hope már jó kondícióval érkezett az istállóba, rendkívül szimpatikusan dolgozott. Felkészülése során Mouraria, Visiana és Sprinter volt a társa, ezalatt szinten tartó kondíciómunkákat kapott. Istálló bizalommal indul, az első három hely valamelyikére várom.

Wolf of Wallstreet – Maronka Gábor

Wolf of Wallstreet remekül dolgozott a felkészülés alatt, öreg lovak segítették. Rövid és pörgős munkákat kapott. Bízunk benne, az első két hely valamelyikére várom a versenyben. 

Alda – Puskás József

Alda egy kis termetű kanca, kicsit nehéz természettel. Munkában jól mozgott, de még nem ment igazán komoly munkákat öreg ló mellett. Egy másik két évessel, Milával dolgozott együtt, ő nagyobb termetű, inkább késői csikó. Reménykedem a jó startban, ha az sikerül, akkor egy jobb szereplésre számítok. Egyébként a cél az, hogy ismerkedjen meg a pályával és rutint szerezzen.

Merci Star – Szuna Szabolcs

Merci Star nagyon bíztatóan mozgott a felkészülés alatt, a csikóink közül minden szempontból ő tart a legelőrébb. Munkában Tiger Lily és Black Pepper mellett készült, többnyire fej-fej gyors és kondíció munkákkal, jól dolgozott velük. Reménykedem, hogy könnyedén beáll a startgépbe, és egy jó versenyélménnyel gazdagodik majd. Az első három hely valamelyikében bízom.

Olvass tovább!