Szuperrangadó, klasszisok visszavágójával – Enghien hozza a csütörtök este fénypontját!

400 ezer eurót nem nyert hét és tízéves kor közti, francia tenyésztésű ügetők feszülnek egymásnak a csütörtök esti Kincsem+ futamon, amelynek Enghien ad otthont.

A 2875 méteres alaptávra kiírt és 65 ezer euróra dotált versenyben, a 220 ezer eurónál nagyobb életnyereménnyel rendelkező lovak 25 méter térhátránnyal kezdik meg a fordulóstartos megmérettetést.

Az elmúlt hetekben bomba formában szárnyaló Farrell Seven (6) toronymagas favoritként emelkedik ki a mezőnyből. Múltkori sikere alkalmával sok maradt még benne, Nicolas Bazire pedig azzal a céllal ül vissza sukyjába, hogy az egyéni rekordja után, hosszú távon elszenvedett vereségért visszavágjon Doux Parfum (12) számára.

A kilenc éves hibáját korrigálta azzal a győzelemmel és ezúttal is térhátránnyal kezd, legfőbb riválisához hasonlóan. David Békaert új hajtóként lesz a társa, de a duplázás terhe ugyanúgy nyomja a vállát.

Talán Eileen (9) babrálhat ki velük, az április óta stabilan teljesítő kanca. Letaszíthatatlan a dobogóról és nyert egy hasonló referencia futamot, Romain Derieux idomárhajtóval ellophatja a showt.

Presztízs visszavágó lesz, a feszültség már előre érezhető. Szurkolj te is a lovaknak és élvezd a csatát 20:15-kor!

Fotó: Farrell Seven (forrás: stomerce.com)

Olvass tovább!