Ugró próba a négyéveseknek!

Négyéves kancák és heréltek ugranak Calirefontaine-ben a hétfő késő délutáni Kincsem+ futamon. A 3600 méterre kiírt és 95 ezer euróra dotált hendikep gátversenyben, tizenhatan mérik össze erejüket.

Drop The Pilot (3) erős mezőnyökben pallérozódott és Group osztályokat is megjárt, utolsó fellépése óta erre a versenyre készült. Lejjebb került a skálán és Clément Lefebvre állandó lovasaként sikerre vezetheti.

Iskandara (5) továbbra is stabil és kiegyensúlyozott, dobogóval debütált akadályokon. A súlya kedvező és ezúttal Kilian Dubourg került a nyergébe, akivel egy év után arathat újra győzelmet. Imbatable du Seuil (14) parádésan tért vissza júniusban egy kiemelt hendikepben, elsőre a pódiumra állhatott. Terhe változatlan és Théo Chevillard marad a zsokéja, ilyen előjelekkel joggal várható ismét a döntőbe.

Matera (1) a mezőny egyik legstabilabb és legmegbízhatóbb tagja, aki eddigi pályafutása során mindig a nyerő kombinációban végzett. Két hete több jelenlegi riválisát is maga mögé utasította a referencia versenyen, ezúttal pedig Angelo Zuliani lesz a társa és topsúlya ellenére is favoritok.
Fordulatokban és izgalmakban nem lesz hiány, 18 órakor ugranak telivérek!

Fotó: Matera (forrás: turf-fr.com)

Olvass tovább!