Jobb kézre a francia tenyésztésű, rutinos ügetők!

225 ezer eurót nem nyert, hét és tízéves kor közti, francia tenyésztésű ügetők lépnek pályára a pénteki esti Kincsem+ futamon, amelynek Cabourg ad otthont. A 2750 méteres alaptávra kiírt és 35 ezer euróra dotált versenyben, a 118 ezer eurónál nagyobb életnyereménnyel rendelkező lovak, 25 méteres térhátránnyal vágnak neki a fordulóstartos megmérettetésnek.

Equejuelo (6) kitűnik a mezőnyből, hiszen másfél éve stabilan mindig döntős. Hibáit leszámítva, letaszíthatatlan a dobogóról, két győzelem után pedig nem csak osztályt vált, de triplázhat is Tony Le Beller hajtásával. Faucon de l’Alba (7) aránylag keveset futott sűrű egészségügyi problémái miatt, de jelenleg minden rendben van vele és két dobogós produkciót követően Julien Raffestin tulajdonos idomárhajtóval a sulkyjában ismét főszereplő lehet.

Eawy d’Eole (10) peches volt három hete, egy elmozdult patkó miatt kiesett a versenyből. Egy héten belül azonban csattanós választ adott a kritikusoknak, egyéni rekordot döntve értbe a nyerő kombinációba és Antoine Lhérété támogatásában még előrébb is léphet.

Taktikai csata és hosszútávú erőpróba a péntek este fókuszában, 20:15-kor a Kincsem+ futamon!

Fotó: Equejuelo (forrás: turf-fr.com)

Olvass tovább!