Kis mezőny nagy csatája – nemzetközi presztízs a szerda esti Kincsem+ futamon!

360 ezer eurót nem nyert, hét és tízéves kor közti, európai ügetők mérik össze távbírásukat a szerda esti Kincsem+ futamon, amely 15 millió forint boost jackpotot tartalmaz a Kombi 4 játékra.

A 2875 méteres alaptávra kiírt és 65 ezer euróra dotált nemzetközi versenyben, a 196 ezer eurónál nagyobb életnyereménnyel rendelkezők, 25 méter térhátránnyal fordulnak a startnál. Mindössze tizenhárom lovat neveztek, ami fogadási szempontból kifejezetten kedvező. Közülük egyértelműen kiemelkedik a két hete egyéni rekordot döntő és sétálva nyerő klasszis, Farell Seven (8). Jean-Michel Bazire kiválósága maga mögött hagyta a hullámvölgyet és Nicolas Bazire vezetésével a duplázásért tér vissza hosszabb távon. Falcao de Chenu (2) a mezőny legstabilabb tagjaként lehet kihívója, idén szinte még hibátlan és a tartományi pályákon sziporkázott az utóbbi időben.

Tavaly ezen a szinten nem tudott maradandót alkotni, de most van olyan lendületben, hogy Louis Baudouin kezei között letegye névjegyét. Déesse Noire (12) a nyár folyamán eddig magasabb, kiemelt osztályokban pallérozódott és két kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A kilenc éves kanca igai távbíró, Pierre-Yves Verva pedig térhátrányból is eredményesen hajthatja.
Kis mezőny nagy csatája következik 20:15-kor, a megszokott izgalmakkal!

Fotó: Farell Seven (province-courses.fr)

Olvass tovább!