A VILÁG LEGNAGYOBB FOGADÁSI NYEREMÉNYALAPJA A ROYAL ASCOTON

Kedden kezdődnek a Royal Ascot futamai, amelyek II. Erzsébet 70 éves megkoronázáshoz fűződő ünnepségsorozat részeként a szokásosnál is nagyobb érdeklődés mellett zajlanak majd, mintegy 5 napon keresztül.

A Hong Kong Jockey Club és a francia fogadásszervező PMU együttműködésének köszönhetően a futamok TÉT és HELY nyereményalapjait összevonják és az így kialakuló Word Pool képezi majd azt a hatalmas fogadási alapot, amelyért a fogadók, így a magyar játékosok is versenybe szállhatnak.

A keddi nyitónap összes futamában lehetőség nyílik a játékra, míg szerdán és csütörtökön 4-4 futamban, pénteken és szombaton 2-2 futamban tehetjük meg tétjeinket a királynői versenyekben.

A sorozat nyitóversenyében a Queen Anne Stakesben máris egy veretlen szupersztár kerül reflektorfénybe: Baaeed eddigi 7 versenyében nem talált legyőzőre.

A csütörtöki Ascot Gold Cupban a 8 éves és kőkemény Stradivarius győzelmére lehet számítani, akit megszokott lovasa Frankie Dettori visz majd.

Pénteken egy szintén veretlen telivér, Inspiral (F. Dettori) néz majd szembe népes számú kihívójával, míg szombaton az immár Platinum Jubilee Stakes-nek keresztelt ünnepi futamban egyelőre még 33 telivér maradt állva hagyva, így a pontos stratlista csak később várható.

A Word Pool TÉT és HELY játék mellett természetesen az eddig megszokott szokásos fogadási típusok is elérhetők az angol futamokban.

 

Olvass tovább!