A Földközi-tenger partján a telivérek – Marseille legnagyobb parkjában, Borelyben futnak a hétfői Kincsem+ futam résztvevői!

Négyéves és idősebb telivérek állnak starthoz a hétfői Kincsem+ futamon, amelynek Marseille-Borely ad otthont. A 2100 méterre kiírt és 50 euróra dotált, másodosztályú hendikepben, tizenhatan lépnek pályára.

Kahuna (3) pillanatnyilag topformában van, az utóbbi időben két hendikepet is nyert, köztük a deauville-i referencia futamot. Ugyan nőtt a terhe, de a falról indulhat és a triplázás reményében visszatér nyergébe korábbi lovasa, Jean-Bernard Eyquem.

Bobydargent (1) hozzá hasonlóan szárnyal és egy hónapja nyerte Longchampban a Kincsem+ futamát. Rutinos már ebben az osztályban és Christophe Soumillonnal nagy kihívója lehet a favoritnak.

Scénariste (12) eddig ugyan még semmit sem mutatott ezen a szinten, de az itteni pályán jól mozgott az elmúlt hónapokban. Munkában kifogástalanul dolgozott a kanca, és alacsony súlyát kihasználva, Marie Vélon vezetésével talán ezúttal már beköszönhet.

Klasszikus hendikep a jól megszokott izgalmakkal, ez a tökéletes hét indítás, 13:50-kor!

Fotó: Kahuna elől (forrás: jourdegalop.com)

 

Olvass tovább!