Klasszikus hendikep, valódi izgalmakkal – ParisLongchampban lehet a tűzijáték, a Kincsem+ futam végén!

Négyéves és idősebb telivérek állnak starthoz a csütörtök délutáni Kincsem+ futamon, amelyet ParisLongchampban vívnak meg. A 2100 méterre kiírt és 50 ezer euróra dotált, másodosztályú hendikepben tizenhatan indulnak.

Baikal (12) számára abszolút örömünnep lehet ez a verseny, hiszen egy éve itt komoly sérülést szenvedett, ami után hosszú pihenő és rehabilitáció várt rá. Későn érő típus és ivartalanításon esett át, de mentálisan még eléggé érzékeny. Márciusban két pazar előadást tartott Toulouse-ban és jól tartja magát, a várható mély talaj miatt pedig, megváltoztatták a tervezett programját. Visszatér a kiemelt osztályba, ahol Anthony Crastus vezetésével beválthatja a rég várt sikert.

My Charming Prince (7) számára időbe telik, amíg megtalálja a tempót, de az utóbbi időben sokat jött előre. Könnyű lovaglás és rutinos ebben az osztályban, Théo Bachelot kezei alatt meg van benne a potenciál a sikerre.

Naishan (14) legutóbb beragadt a célegyenesben és nem talált utat, egyébként viszont kirobbanó formában van. Ősz óta stabilan teljesít, és kivétel nélkül minden alkalommal döntőbe került. Ezúttal a champion címvédő, Mickaël Barzalona ül a görög idomításban álló herélt nyergében, aki ismét az élre repítheti.

Klasszikus délutáni szórakozás, valódi téttel! Drukkolj te is, 13:50-kor!

Fotó: Naishan (forrás: equidia.fr)

 

Olvass tovább!