Nyerő szériában lévő klasszisok presztízs harca – mester négyes, tripla és dupla lehet Vincennes-ben, a Kincsem+ futamon!

261 ezer eurót nem nyert, hat és tízéves kor közti, európai ügetők feszülnek egymásnak a szombati Kincsem+ futamon, Vincennes-ben.
A 2100 méterre kiírt és 65 ezer euróra dotált, nemzetközi versenyben tizenöten állnak starthoz. A favoritokban egy közös vonás van, mindegyikőjük győzelmi szériában van és természetesen egyikőjük sem szeretné, ha ez megszakadna.
Glamour Queen (14) az év eleji hibái után zsinórban három diadalt aratott, legutóbb pedig gyepen uralta a versenyt. A hatéves kanca legutóbb másfél éve futott ezen a távon és akkor egyéni rekordot döntött, így visszatérésekor állandó hajtójával, Jean-Philippe Dubois-val reális lehet veretlenségének megőrzése a mesternégyes elérésével.
Face Time (1) december óta kirobbanó formában van és egy kisiklást leszámítva stabilan az első kettőben ér célba. Márciusban repesztett egy új egyéni csúcsot és két hete duplázott, így Matthieu Abrivard idomárhajtóval jó eséllyel pályázik a triplára.
Talán Charles Julien Bigeon és Goéland d’Haufor (2) lophatja el tőlük a showt, aki januárban több jelenlegi riválisan ellen nyerte meg Kincsem+ futamát, ezen a szinten pedig még makulátlan. Legutóbbi hat fellépéséből négyet behúzott, múltkor pedig ő is egyéni legjobbjával jelentkezett be a favoritok közé, most pedig ráduplázhat.
Ez a felhozatal már önmagában is igazi csemegének számít, nem is beszélve a mezőny többi tagjáról.
Nincs más dolguk a rajongóknak, mint egy szelvénnyel a kézben hátradőlni és élvezni az előadást, 15:15-kor!
Fotó: Glamour Queen (forrás: equidia.fr)

Olvass tovább!