Újabb felvonás az ugró szakág legjavából – Listed gátverseny a Kincsem+ futam, Auteuil-ben!

Ötéves és idősebb telivérek ugranak a csütörtöki Kincsem+ futamon, amelynek Auteuil ad otthon. A 3900 méterre kiírt és 95 ezer euróra dotált, Listed gátversenyben tizenöten indulnak.

Hokusai Vallis (3) az állandóságot képviseli, szinte karrierje kezdete óta részese a döntő küzdelmeknek. Rutinos ezen a szinten és tartja a súlyát, kipihenve magát pedig, ismét főszereplő lehet Johnny Charron vezetésével.

Diva des Obeaux (7) tavaly nyáron diadalmaskodott ezen a szinten, majd fél évet kihagyott, de visszatérése abszolút bíztatóan alakult. A kanca ismét lendületbe jött és Olivier Jouin-nal a nyergében újra beköszönhet.

Fou du Brésil (5) még többet hagyott ki, másfél évet volt távol a versenyektől. Ehhez képest kifogástalanul tért vissza és előre tudott lépni. Állandó lovasa, Jérémy Da Silva továbbra is élvezi a bizalmat a nyergében, és újra kiemelt versenyben bizonyíthatnak.

Nagy visszatérők nagy dobás előtt állnak, de vajon mire mennek a stabilitás ellen? 13:50-kor kiderül, a Kincsem++ futamon!

Fotó: Diva des Obeaux (forrás: france-sire.com)

Olvass tovább!