Szombaton ügető szabadon

A megváltozott kormányrendeletek értelmében mostantól védettségi igazolvány és maszk viselése nélkül is látogatható a Kincsem Park!  Most szombaton is hazai ügetőversenyek várják az érdeklődőket a lóversenypályán. A 14:00-kor kezdődő versenynapon hét futamban csapnak össze az ügetők, a fogadónak 200 000 forint jackpot kedvez.

Zénó Boko (4) duplázhat az első futamban, de Bellini Fling (6) és Universal Boy (3) könnyen ellenfelei lehetnek. D betűs ügetők csatájára van kilátás a Redwood Vita Díjban, Dolomit Boy (7) – Ducks (2) és Diófás (4) jó esélyt képviselnek, de a mezőny rangidőse és „kakukktojása” Carlos K (9) meglephet mindenkit.

Vinifera M (3) lehet a Hópehely Hendikep nyerője, míg a negyedik futamban Up All Night (2) és Vakarcs RG (2) játszhatnak főszerepet.

CR Seven (2) kihasználhatja kedvező beállítását a Pipacsos Díjban és hazaérhet, legnagyobb riválisa térhátránya ellenére is Lara Rayan (8) lehet.

16:30-kor tízen állnak starthoz Horváth Milán Születésnapi Futamában, amely a nap legérdekesebb versenyének ígérkezik, amely még a rutinos fogadóknak is fejtörést okozhat. A szaklap Benji (2) – Adamo Fling (7) – Zente (10) és Anybody (4) kvartettjét véleményezi, de senki jelenlétét nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A napot a tiszteletdíjas Üvegtigris Hendikep – Hera Andrea születésnapi futama zárja. Az élről forduló lovak jó eséllyel ott lehetnek a véghajrában, de ehhez nyilvánvalóan lesz pár szava Ultra Lady (9) és Weber Zsolt párosának is.

A négy napos ünnepi hétvégén a  belépés változatlanul ingyenes.

Olvass tovább!