Címvédés a Riviérán? – ismét egy klasszikus hendikep következik Kincsem+ futamként Cagnes-sur-Merben, a tavalyi nyerő főszereplésével!

Négyéves és idősebb telivérek indulnak a pénteki Kincsem+ futamon, melyet a Földközi-tenger partján rendeznek. A 2150 méterre kiírt és 50 ezer euróra dotált, másodosztályú hendikepben tizenöten állnak starthoz, miután Norwegian Sir (1) előzetesen lejelentésre került.

Prince de Montfort (3) megkeményedett a tavalyi szezonban, az év végén három győzelmet aratott és visszatérésekor is megerősítette a formáját. Cristian Demuro állandó lovasaként ül a nyergében, az újabb diadalt megcélozva.

Naishan (14) és Fabrice Veron hasonlóan szárnyal, bár a herélt nehezen veszi fel az üzemi hőmérsékletet, nem lehet megállítani, ha az élre tör. Eddig szinte minden alkalommal döntős volt ebben az osztályban, már csak a győzelem hiányzik neki.

Go With The Wind (13) címvédőként érkezik, javulást mutatott szintetikuson és csökkent a terhe. Ezúttal Mickaël Forest lesz a zsokéja, akivel idén is révbe érhet.
Parázs küzdelemre van kilátás 13:50-kor, ezt hiba lenne kihagyni!


Fotó: a címvédő Go With The Wind (forrás: leparisien.fr)

Olvass tovább!