Következik az év első ugró Kincsem+ futamának visszavágója! – Újra egymás ellen a szezont nyitó telivérek, Pau gátjain!

Ötévnél idősebb telivérek ugranak a pénteki Kincsem+ futamon, a téli-meeting keretében Pau-ban. A 3800 méterre kiírt és 95 ezer euróra dotált gátversenyben tizenhatan néznek szembe az erőkifejtésekkel.

Ez egyébként a január 3-i, ugró szezont indító Kincsem+ futam visszavágója is lesz. Igaz, az akkori nyerő most áll starthoz, de favoritként itt lesz a nyerő kombináció összes többi tagja.

Így például, a legelőrébb végző és évente egy-két futása ellenére is stabil Dylidancer (11) tűnik a legesélyesebbnek.

Talán a tőle csak egy hosszal elmaradó Boy Royal (7) lehet a legfőbb kihívó, aki nehéz körülmények között is bebizonyította, hogy benne van a lábában egy ilyen szintű összecsapás megnyerése.

Gold Allen (1) az őszi tüdőbetegsége után parádésan tért vissza és nem sokkal csúszott le a dobogóról, azóta pedig fejlődött és alkalmazkodása révén reális esélye lehet elkapni riválisait.

Koregaon Park (13) egy ötödik hellyel debütált ebben az osztályban, tette mindezt úgy, hogy messze helyezkedett a fronttól és félelmetesen hajrázott. Ezúttal ausztrál szemellenzővel felszerelve jön ki, hogy jobb taktikával akár haza is érjen.

Fogadó legyen a talpán, aki megmondja, ezúttal milyen forgatókönyv érvényesül! Persze aki biztos benne, tegye meg tétjét és izguljon 13:50-kor a Sport 2 képernyője előtt!

A verseny bővebb elemzése ITT olvasható.

Fotó: Dylidancer (forrás: equidia.fr)

Olvass tovább!