Fogadói hírlevél 2022/4

Vasárnap kezd az ügető, 900 millió Forint jackpot a Prix d’Amerique-en
DOUBLE8 és SVÉD CSÜTÖRTÖK

Az év eddigi legizgalmasabb hétvégéje következik. A megszokott napi fogadási ajánlat mellett január 27-én, csütörtökön jön az újabb SVÉD CSÜTÖRTÖK és a DOUBLE8 online akció a bet.lovi.hu hivatalos oldalon.
Az ügető kapunyitó január 30-án, vasárnap lesz a Kincsem Parkban, míg ezen a napon Párizsban Európa legjobb lovai a Prix d’Ameriqueben futnak, ahol a Kincsem+ játékban 900 millió Forint lesz a jackpot.
Tedd próbára a szerencsédet!

Múlt heti DOUBLE8 nyeremények

Január 20. csütörtök
8/8 befutó találat: 62.386 Ft
8/7 befutó találat: 12.386 Ft
8/6 befutó találat: 6.887 Ft
8/5 befutó találat: 3.811 Ft
8/4 befutó találat: 1.668 Ft

Január 27-én folytatódik a DOUBLE8 online akció
A csütörtöki napon 5 PMU pálya 27 futamára lehet játszani. A napi Kincsem+ futamot 13:50-kor futják Vincennes-ben, melyben a tavalyi Marschall József Emlékverseny harmadik helyezettje, Everest Vedaquais is starthoz áll.
Este a 8 futamos svéd ügető program komoly fogadási és nyerési lehetőséget nyújt. A Befutó játékra épülő online akcióban magas nyereményalap, összesen 250 000 Forint várja a fogadókat! A bodeni futamok 19:05-kor kezdődnek.
Az alapjátékokban is komoly jackpotok lesznek, a kijelölt 8 svéd futam mindegyikére 15 000 Ft TÉT és 20 000 Ft HÁRMASBEFUTÓ jackpot kerül kiírásra. A részletes versenyszabályzat megtalálható a http://lovifogadas.hu oldalon, az Akciók menüpontban.

Az ügető kapunyitó és a Prix d’Amerique a Sport Televízióban 
Január 24-től ismét heti több alkalommal jelentkezik a Kincsem+ futam a Sport Televízióban. A csatorna a január 30-i első magyar ügetőnapot és világ legjobban díjazott ügetőversenyét, a Prix d’Amerique-t is közvetíti a tervek szerint.

Nem indul a legnagyobb kedvenc
A kétszeres bajnok Face Time Bourbon sérülés miatt kihagyja az idei Prix d’Amerique-t. A legnagyobb esélyes nélkül sokkal kiegyenlítettebbnek tűnik a verseny fogadási szempontból. Az előfutamok alapján Etonnant és Bazire lovai lehetnek a legnagyobb favoritok. A mester esetében kérdés, hogy melyiket fogja választani, de Feydeau Sevennel igen jó párost alkotnának.
Vasárnap minden kiderül!

Új játékok a láthatáron
Februárban indul az új online akció, ami a SVENSKA65 nevet viseli. A lényege, hogy 100.000 Ft bónusz nyereményt osztunk szét arányosan a 6, 7 vagy 8 futamban TÉT találatot elérők között, valamint 150.000 Ft bónusz nyereményt osztunk szét arányosan az 5, 6, 7 vagy 8 futamban BEFUTÓ találatot elérők között.
A játékos maga döntheti el, hogy mindkét játékban vesz részt vagy csak az egyikben.

Jó játékot, magas nyereményeket kívánunk!
Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.

Olvass tovább!