Rutinos, francia tenyésztésű ügetők indítják a hetet Vincennes-ben, a hétfői Kincsem+ futamon!

251 ezer eurót nem nyert, hét és nyolcéves francia tenyésztésű ügetők állnak starthoz a hét indító Kincsem+ futamon, Vicnennes-ben.

A 2700 méterre kiírt és 56 ezer euróra dotált versenyt tizenhatan futják, a nagypályán.

Dorado Bello (14) megérkezett a téli-meetingre két héttel ezelőtt, amikor végig jól tartva magát második lett. Ennek értékét növeli, hogy közel másfél másodperccel javult az ideje és megverte a mostani nagy riválisát. Éric Raffin úgy fest nem csak beugrott, hanem marad is a sulkyjába, ezúttal pedig akár győzelemre is vezetheti a heréltet.

Ehhez persze lesz egy-két szava a revansra vágyó Domino Dreamnek (3) is, aki egyébként július óta nagyon stabilan teljesít, és szinte minden alkalommal dobogóra állt. Ezúttal mind a négy lábán patkolatlanul és megváltoztatott check szíj beállítással érkezik, Yoann Lebourgeois pedig megtarthatta helyét a sulkyjában, így visszavághat vele.

Diablo de Caponet (16) kavarhatja meg a lapokat, ugyanis három héttel azután, hogy új istállóhoz került, rögtön egy erős második hellyel mutatkozott be. Ez különösen korábbi hibáinak fényében nagy teljesítmény, ezúttal pedig visszatér Vincennes-be Alexandre Abrivard-al, hogy több mint egy év után, újra együtt diadalmaskodjanak.
13:50-kor megadják az ügetők a hét alaphangját, kövesd te is az élő közvetítést!

A verseny bővebb elemzése ITT olvasható.

Fotó: Dorado Bello (forrás: canalturf.com)

 

Olvass tovább!