Akadályok vezetnek a jackpothoz! – 150 millió forintot kaszálható a telivérek ugrásával, az auteuil-i Kincsem+ futamon!

150 millió forintos jackpottal ugranak az ötéves és idősebb telivérek a vasárnapi Kincsem+ futamon, Auteuil-ben. A 3500 méterre kiírt és 95 ezer euróra dotált hendikep akadályversenyen, tizenhatan néznek szembe az erőkifejtésekkel.

Elvis de Balme (6) két és félév kihagyás után is csúcsformában tért vissza, de legutóbb elmaradt a várakozásoktól. Visszahozzák akadályra és rövidebb távra, ami az esőzések fényében kifejezetten előnyös a számára. Geoffrey-Gilles Vibert szeptemberben győzelemhez segítette itt az utolsó akadályversenyén, most, hogy ismét ő lovagolja, hasonló végeredményben reménykedhetnek. Road Mix Tavel (7) egy megbízható kanca, ezért is volt meglepő múltkori bukása. Szerencsére ezt már kiheverte, több ellenfelével pedig group III-as mezőnyben is találkozott, ahol megelőzve őket a második helyen végzett. Théo Chevillard már jól bevált a nyergében, hendikep értékét egyenletesen tartva pedig, ismét főszereplő lehet. Génésis As (9) kakukktojásként érkezik, hiszen nem csak a Kincsem+ futamokon újonc, de még ezen a pályán sem járt korábban. A mezőny legfiatalabbjai közé tartozik, ennek ellenére már számos sikert tudhat magáénak a vidéki helyszíneken. Két hete eddigi legmagasabb szintű megmérettetésén dobogós lett, Pierre Dubourg pedig egykori társaként beköszönhet vele a legjobbak között is.

Erő, rugalmasság és kitartás szükséges egy ilyen lovat próbáló kihíváson, de csak egy valaki diadalmaskodhat 15:15-kor! Annak a fogadónak pedig, aki eltalálja az első öt pontos sorrendjét, akár 150 millió forinttal változhat meg az élete!

A verseny bővebb elemzése ITT olvasható.

Fotó: Elvis de Balme (forrás: jourdegalop.com)

Olvass tovább!