Visszavágóra és duplára hajtó győztesek! – újabb pénteki esti parádé a Kincsem+ futamon!

150 ezer eurót nem nyert, hat és hétéves mének, illetve heréltek állnak starthoz pénteken este a Kincsem+ futamon.

A vincennes-i villanyfényes nagypályán, 2700 méter vár a 15 fős ügető mezőnyre, aki közül két komoly favorit emelhető ki, Farrell Seven (5) és Fogo Pico (15).

Előbbi őrzi topformáját, októberben egyéni rekordot döntött és sima győzelemmel hangolt Boreaux-ban erre a megmérettetésre. Sulkyjába ismét idomárhajtója, Jean-Michel Bazire ül, akit a revans vágya fűt a hónap elején elszenvedett vereségért.

Akkor Fogo Pico (15) pályafutása legnagyobb sikerét elérve verte legnagyobb riválisát, a tartományi sikerek után Vincennes-t is meghódítva. Florian Joseph idomárhajtó talán még fel sem fogta mekkora diadalt arattak, máris a duplázáson törheti a fejét.

A két herélt párharcának pikantériája, hogy az ominózus versenyen mindössze kettő tized másodperc volt kettejük között a különbség, és pontosan ugyan olyan, 1:14.0-ás kilométer átlagot futottak.

Fogadó legyen a talpán, aki megmondja, hogy ezúttal ki fog diadalmaskodni. 20:15-kor, talán a hét legparázsabb Kincsem+ futama következik, amely kihagyhatatlan!


A verseny bővebb elemzése ITT és ITT olvasható.

Fotó: Farell Seven (kívül kék-pirosban) és Fogo Pico (bent narancssárgában) (fotó: leparisien.fr)

Olvass tovább!